Welcome

Met Betty in de parking

Ik stond op de hoek van de straat op Betty te wachten. Ik was even uit de wagen gestapt. We zouden die middag wat door Brussel gaan wandelen. Ik keek er naar uit. Iets met haar doen, was altijd bijzonder en spannend. Betty was een Afrikaanse schoonheid. Stevig gebouwd, net iets groter dan mij, met volle borsten en een even volle kont. Elke beweging van haar was tegelijk elegant en sexy, op het geile af. Ik zag haar aankomen, stralend als een zwarte zon, glimlachend. Ze voelde zich blijkbaar ook goed. Ze zag er zoals altijd geweldig uit, maar dit keer toch nog meer dan anders. Ze had zich volledig in jeans gekleed. Een lichtblauw jeans jasje en een kort blauw jeans rokje, en ook haar open schoenen waren van jeans. Ik bekeek haar van top tot teen., terwijl ze dichterbij kwam. Ze zag er heel uitdagend uit. Het spannend jasje toonde het silhouet van haar grote borsten en onder haar rokje staken die twee prachtige stevige benen. Ze merkte dat ik haar grondig bekeek en dat ik nu al wilde zien wat nog verborgen was.Ze vond het grappig en glimlachte. Ze wist wat een effect ze op me had en ze genoot er ook van. Ik voelde me nu al opgewonden. Ik ging naar haar toe en kuste haar op haar lippen. Ik drukte me dicht tegen haar lichaam aan zodat ik haar volle borsten en haar schoot tegen mij voelde. Dat leek ze fijn te vinden. Ik nam haar hand en kuste haar vingers en haar handpalm en hield die even tegen mijn wang, om al haar warmte en zachtheid in mij op te nemen. Ze lachte. Toen we een beetje verder een zijstraat insloegen, liep ze even voor mij uit, keerde zich plots om en trok haar rokje op. Het duizelde me even… Ze droeg geen slipje. Ik zag een ogenblik lang haar blote geschoren zwarte kutje. Mijn adem stokte. Het was maar een flits, maar mijn hoofd draaide helemaal. Haar zwarte naakte kutje was onder haar rok! Ze kwam lachend naar me toe. Ze zag dat ik niks meer kon zeggen. Ze stond nu voor me, tegen me aan. Ik ging snel met mijn hand onder haar rok en streelde haar spleetje. Ik voelde hoe nat haar kutje was. Ik duwde ijn vinger heel even haar warmte in. Ze zuchtte diep. Ze kreeg het even moeilijk als mij. Ik had niet liever gedaan dan haar jasje en haar rokje uitgetrokken en ter plekke met haar beginnen vrijen. Maar we stonden midden in de stad, al was het een zijstraatje. Ik kon er gelukkig mijn verstand bijhouden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *